‘Bij Thijs’, úw drankenspeciaalzaak!

De verrassende drankenspeciaalzaak ‘Bij Thijs’, gevestigd in het mooie Vlagtwedde, wordt gerund door Thijs en Kor Dijkstra. Van heinde en verre komen mensen naar onze zaak voor een heerlijk drankje. En dat is niet voor niets. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en een goed advies!

Ontstaan ‘Bij Thijs’
In 2008 is Thijs vol enthousiasme een Mitra Slijterij gestart aan de Dr. P. Rinsemastraat 2A in Vlagtwedde. In de loop der tijd heeft de zaak zich ontwikkeld in een richting die minder goed binnen de Mitra-formule paste. Daarom is de keuze gemaakt om per 1 juli 2014 als zelfstandige slijter onder de naam ‘Bij Thijs uw drankenspeciaalzaak’ verder te gegaan. Dit is tevens de datum dat vader Kor in het bedrijf is gekomen. Bij veel bedrijven ziet u vaak dat de zoon bij de vader inkomt, maar wij doen het net even anders.

Assortiment winkel
Het assortiment is sinds de oprichting in 2008 behoorlijk uitgebreid. Naast onze traditionele producten hebben wij 200 bieren, 400 wijnen, 50 cognacs, 50 soorten rum, 60 jenevers en bijna 600 whisky’s. We hebben geheid wat lekkers voor u in onze zaak staan!

Onze specialiteiten sorteren we uiteraard op smaak en kwaliteit. Daarnaast kopen we veelal in bij kleinere traditionele, ambachtelijke familiebedrijven waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Veel van deze bedrijven zijn prijswinnaars en erkende producenten van hoogwaardige dranken. Echter, ook wij hebben een prijs in ontvangst mogen nemen. In 2013 zijn we uitgeroepen tot Nederlands ‘Beste Whiskyslijter van het Jaar’!

Proeflokaal
De keuze om onder een eigen naam een drankenspeciaalzaak te bestieren, heeft het mogelijk gemaakt een proeflokaal boven de winkel te bouwen. Dit biedt u de mogelijkheid om een drankje eerst te proeven alvorens u besluit het te kopen.

Vindt u het gezelliger om samen met familie, vrienden, collega’s en andere bekenden drankjes uit te proberen? Geen probleem! Wij organiseren graag voor u een proeverij naar keuze in ons sfeervolle proeflokaal. Ook voor een proeverij op locatie draaien wij onze hand niet om.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij ‘bij Thijs’ of informatie ontvangen over onder andere drankjes en (inloop)proeverijen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief door uw e-mailadres onderaan de pagina bij ’Nieuwsbrief’ in te vullen.


Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wij begroeten u graag in onze winkel,

Thijs en Kor